Rabatter

Cityvaccins samarbetspartners rabatterbjudande

Som kund till Apollo, Ticket eller Kilroy får du alltid 15% rabatt på dina resevaccinationer mot uppvisande av kvitto/underlag från Apollo, Ticket och Kilroy.

Vad gäller SAS EUROBONUS lämnas ingen rabatt. Här är vi den enda vaccinkedja som erbjuder kunderna att använda sina eurobonuspoäng hos oss.
Eurobonuspoängen kan du nyttja genom att:
1. Beställa en värdekod på SAS.
2. Gå till presentkortstorget och välj ett presentkort (Cityvaccin).
3. Presentkortet kommer på posten och du använder det som betalmedel.

De flesta samarbetsparterna har förutom generösa rabatter upp till 15% även mängd- och familjerabatter. Gå in på respektive resebyrå för att ta del av de olika rabattstegen.

Kunder till Rosa bussarna, Solresor* och Resia kan endast nyttja sin rabatt på 15% på resevaccin om det bokas via CityVaccins hemsida. Glöm ej att ta med din biljett och kvitto till vaccinationskliniken som bevis att du har bokat från några av dessa resebyråer.
*Rabatterbjudandet för Solresor gäller endast resor köpta ifrån solresors butik på Sveavägen 22, 111 57 Stockholm.

För att ta del av studentrabatt bokar du tid för resevaccin via vår hemsida eller genom våra samarbetspartners. Medtag din giltiga studentlegitimation när du vaccinerar dig hos någon av våra kliniker. Detta erbjudande gäller inte vaccinet Gardasil mot livmoderhalscancer.